Leuk dat je een blik werpt op mijn profiel! Mijn naam is Roy van der Meer. Binnen Oteq ben ik als Senior Recruitment Consultant en Executive Partner actief in de ondersteuning van opdrachtgevers en de verdere ontwikkeling van ons team.

In januari 2010 maakte ik mijn intrede in de bijzondere wereld die recruitment heet. Destijds nog volledig onbewust van het bestaan van deze markt maakte ik mijn eerste stapjes in het vak. De discipline die ik kreeg toebedeeld was PHP. Een richting waar men intern ook nog geen weet van had en aan mij de schone taak om deze markt op te zetten als zijnde de 2e markt die men wilde bedienen.

Waar ik in het begin dacht; “recruitment, dat doen we wel even”, kwam ik er al snel achter dat het een bijzonder veelzijdige en ook pittige functie betrof. Gelukkig zorgde mijn toewijding en wens om partijen samen te brengen al snel voor resultaat en leidde dit tot een verdere uitbreiding van deze, voor de organisatie, nieuwe discipline.

Door de jaren heen heb ik deze markt klaargestoomd voor een 3-tal consultants en heb ik uiteindelijk het advies uitgebracht om de toen nog samengevoegde disciplines front- en backend van elkaar te scheiden. Na ook op de discipline front-end een voltallig team te hebben aangesteld, opgeleid en ruime ervaring te hebben opgedaan als teamleider werd mij de kans geboden om voor mijzelf aan de slag te gaan.

Met de oprichting van Oteq heb ik de wens om het niveau van ondersteuning naar een hoger plan te tillen. Waar ik eerder vooraan stond bij de implementatie van een source-code check en het toevoegen van een kennismatrix hebben wij ook binnen Oteq weer grootste plannen.

Sinds de oprichting van Oteq is er nog geen profiel in de breedte verspreid en hebben wij al onze activiteiten afgestemd op de gemaakte afspraken met zowel werkzoekenden als opdrachtgevers.

Met Oteq hebben wij dan ook sterk de wens om de essentie van recruitment terug te brengen in deze niet altijd even fraaie markt. Wij leveren dan ook uitsluitend maatwerk en concentreren ons op de lange termijn relatie met zowel opdrachtgevers als werkzoekenden.

“Every great achievement was once considered impossible”

(Henry Ford)

Het team