Na een internationaal georiënteerde carrière op het gebied van hotelmanagement ben ik nu reeds een decennium actief in de wereld van werving en selectie. Omdat focus mijns inziens één van de belangrijkste factoren is die bepaalt of een bedrijf wel of niet succesvol is, heb ik mij altijd gericht op functies binnen de ICT branche.

Als hands-on recruiter, teamleider en partner ben ik achtereenvolgens actief geweest op de kennisgebieden ERP / CRM, Business Intelligence, .NET development, Infrastructuur, Java en PHP development. Na vele succesvolle bemiddelingen heb ik dan ook een breed netwerk opgebouwd met zowel ICT specialisten als bedrijven.

Mocht je willen sparren sta ik daar altijd voor open, want ICT blijft een fascinerende wereld; Zeker als je beseft dat de juiste specialist op de juiste plek het verschil maakt.

Binnen Oteq ben ik als partner en trainer actief. Mijn doel is om zowel de opdrachtgevers waar wij mee samenwerken als de specialisten die via Oteq hun nieuwe uitdaging vinden te laten groeien. Ook de gedreven recruitment consultants van Oteq bied ik de opleiding die zij op hun beurt nodig hebben om succesvol te zijn, zodat de dienstverlening van Oteq altijd optimaal is en iedereen die aan ons verbonden is met een glimlach naar zijn of haar werk kan!

Het team